Den virala konfekten v. 15

3:00 11 Apr 2014

Jean-Claude Van Damme satt inte alltid bredbent mellan två lastbilar (till tonerna av Enya, vilken jävla lyx), utan tog sig en gång fram genom Hollywoods djungel med en machete likt många andra. Detta blev han varse under inspelningen av filmen Predator där den belgiske skådespelaren, ovetandes, mer eller mindre blev en glorifierad stuntman. Det hela involverar det första, horribla, utkastet till rovdjurets utstyrsel och en teknisk lösning som Van Damme inte riktigt kunde ta in. 

  • I Game of Thrones-tider är jakten på nästa spoilerkick alltid runt hörnet. Hindra dig själv från att ta reda på hur Daenerys aldrig tar sig till Westeros med denna samling av alla stora filmtwists.
    För i ärlighetens namn, vill du verkligen se Richard Gere och Edward Norton i Primal Fear?
     
  • Undrar du hur filmens utveckling har sett ut sen biografens begynnelse 1878? Kanske bara jag som sitter och funderar kring sånt men nu finns hursom ett montage på 3 minuter som skildrar filmens resa över 136 år. Så klart ackompanjerat av lite Edvard Griegs.
     
  • Hail Hydra är en ny meme för alla Marvel-fanatiker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp