Denna vecka: Likgiltig inför Buzzfeed-skämten

9:00 11 Apr 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Game of Thrones och skämten som följer

I Westeros går ingen säkert, något vi har lärt oss alldeles för många gånger. Hur reagerar vi när en karaktär vi har lärt älska lämnar oss? Det enda logiska som med resten av livet: vi gör gifs, vi skapar memes. Med premiären fann Sandor Clegane och kycklingen en plats i hjärtat på många lika väl som Aryas svärd i Pollivers hals. Även Jimmy Kimmel såg och ville kapitalisera på detta. Uproxx har i alla fall gjort ett fint jobb med att samla ”Game of Lulz” guldkorn. Sen inför nästa avsnitt, håll i er, för jag vet inte om internet kommer kunna hantera avsnittet.

   

  Colbert tar över Late Show!

David Letterman gick bara för några dagar ut med att han kommer lämna sitt flaggskepp nästa år. CBS tänkte ju så klart inte lämna skutan utan en kapten och var förvånandsvärt snabba med att hitta en ersättare. Att det skulle bli just Colbert är egentligen inte så chockerande, ryktena säger att han har utformat sitt kontrakt de senaste åren för att matcha Lettermans. Efter att ha spelat en högerkonservativ karaktär i sina politiska satirer så kommer en ny utmaning, för alteregot läggs på hyllan och crack kommer förmodligen inte att rökas hos CBS. Vi får helt enkelt medge att #CancelColbert-anhängarna vann trots allt.

  Låt oss alla göra narr av Buzzfeed

Jag är inte helt oskyldig på den här punkten, det kan jag medge, men det måste ändå sägas att denna trenden att jäklas med Buzzfeed inte skördar mycket frukt direkt. Conan hade öppet mål när han räknade upp sidans mest bisarraste listor. The Wolf of Buzzfeed landade bättre men plockades direkt upp av sajten själva som ville göra det klart att dessa parodier inte sårar någon. Det blev dock sämre när Letterman introducerade ett nytt segment där han, plågsamt, får gå igenom en quiz. Lek gammal tokstolle bäst du vill David men det blir endast platt när det ska redas ut vilket hovdjur du är. Krävs bättre grejer om du ska gå ut på topp nästa år.

 Ingen vill kolla på Review med mig

Det sanna motivet bakom den här bloggen är egentligen att jag ska hitta någon att dela mina intressen med. Vänner på vänner lämnar mig efter allt tjat om nya tv-serier de borde se. En som kan känna igen sig i detta är Forrest, huvudkaraktären i Review ännu en tv-serie alla borde se. Premissen är som så att Forrest recenserar livsupplevelser. Dessa upplevelser är allt från att äta 15 pannkakor, vara Batman och att bli beroende av kokain. Samtidigt är recensenten en familjeman och desto längre serien går fallerar hans omgivning. Förskräckligt underhållande för den som har en fäbless för svart humor likt It’s Always Sunny In Philadelphia. Så snälla se serien och skriv till mig på Twitter innan jag trycker i mig 15 pannkakor fyllda av självförakt.

 

 Grabbigt infantila artiklar på nätet

Oj ursäkta mig om gifen gjorde dig besviken, för ja visst Alexandra Daddario ser hemskt bra ut men rapporteringen kring henne börjar bli tröttsamma. Grabbar över hela världen blev tokiga efter en lättklädd scen i True Detective vilket resulterade i dräggeldränkta artiklar. Värst var Uproxx som föll för skådespelerskan något enormt i artikel, på artikel, på artikel. Det blir rätt osmakligt, något som inte verkar ha gått upp för Vanity Fair. Tidningen intervjuade skådespelerskan under rubriken ”The Case of the Missing Bikini” för att sedan fota henne naken i en pool (ja Uproxx skrev om detta också så klart). Sköna snubbar kanske tycker att jag ska hoppa ner från den höga hästen men hon är en duktig skådespelerska, sen It’s Always Sunny In Philadelphia. Hon förtjänar bättre än att bygga sin karriär på den där nakenscenen, så släpp det nu, blir säkert mer snusk i Game of Thrones nya säsong.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg