Snart på bio v. 15

2:53 10 Apr 2014

Detta är ett återkommande segment där jag går igenom det senaste nytt inom filmens värld.

En av veckans största nyheter var att radarparet Amy Poehler och Tina Fey kommer att återförenas framför kameran. Senast var för sex år sen då Golden Globe-värdarna spelade tillsammans i Baby Mama. Filmen går under namnet The Nest och kommer att regisseras av Jason Moore (Pitch Perfect). För manuset står Paula Pell, som har en bakgrund i både SNL och 30 Rock. Handlingen kommer kretsa kring två systrar, lyckligtvis spelade av Poehler och Fey, som återvänder till sitt barndomshem för att spendera en sista vild helg innan byggnaden säljs. 

I övrigt:

  • Med Gravity och kommande Interstellar tycks rymdrenässansen snart vara här. Nu ryktas att Matt Damon har fått huvudrollen i filmen The Martian där han spelar en astronaut som fastnar på den röda planeten. Projektet har beskrivits som Apollo 13 möter Cast Away.
  • Tom Hardys succétåg fortsätter med huvudrollen i Ridley Scott och Steven Knights mini-serie Taboo. Hardy ses snart i Knights film Locke och kommer i Taboo spela en handelsman som fastnar i kriget mellan USA och England under 1800-talet.
  • Rykten kring en Goonies 2 och Gremlins-remake blir allt mer äkta och fruktade. Warner Bros måste väl helt enkelt försöka tjäna pengar på 80-talisternas barn innan bio med päronen räknas som töntigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp