Nirvana möter Jimmy Fallon

1:24 10 Apr 2014

Ikväll blir bandet Nirvana en del av Rock & Roll Hall of Fame. En fantastisk men bitterljuv ära då det även är 20 år sen sångaren Kurt Cobain lämnade oss. De två kvarvarande medlemmarna, Dave Grohl och Krist Novoselic, besökte Jimmy Fallons Tonight Show under natten för att snacka gamla minnen. Förutom att Krist ser oerhört städad ut är det hemskt kul att se de två gamla bandmedlemmarna. De diskuterar alltifrån deras turné med succéalbumet Nevermind, Weird Al och den gången de fick spela tillsammans med Paul McCartney (Krists gröna byxor är inte nådiga).

Se första delen av intervjun nedan och andra här. Inatt, för att fira sin plats i Rock & Roll Hall of Fame, så kommer Nirvana spela tillsammans med Joan Jett. Det hela tv-sänds och jag återkommer helt enkelt när det finns ute för oss alla att avnjuta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp