Jay-Z och Solange i århundradets bråk, internet reagerar

6:01 12 Maj 2014

”It was all good just a week ago, n**gas feel theyselves. And that Watch the Throne drop, n**gas kill themselves”

Eller det var rättare sagt lugnt på internet för några minuter sen, men allt det ändrades när Solange droppade in på Jay-Z. TMZ (knappast oväntat där) har postat en video från förra veckans Met Gala. Det hela utspelar sig i en hiss med Jay-Z, Beyonce, systern Solange och några livvakter. Allting verkar lugnt till en början men när dörrarna väl stängs så börjar Beys syster svinga på Jay och som hon svingar. Jag tänker inte börja diskutera skvaller eller liknande, det finns ingen bra teori om just varför detta hände. Vill du höra en experts utlåtande? Besök Missinfo.

En sak som dock står klart är att detta kommer vara en snackis, länge. En annan sak som står klart är att Hov blev serverad några välriktade slag från Solange. Detta är såklart något som får Twitter att spåra ur med en rad skämt på 140 tecken och hastiga Photoshop verk, jag samlade några av de bästa.

Denna lista kommer uppdateras löpande

2 kommentarer | “Jay-Z och Solange i århundradets bråk, internet reagerar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Rosebud skriver:

    Jag tror att det mest handlar om Solanges mentala hälsa. Det är inget nytt. Och både B och Jay verkar ganska vana med tanke på att de reagerar så lugnt, ungefär som ”jaha, nu igen”.

  2. Emil skriver:

    Någon måste ju gjort ngt relaterat till hiss-scenen i Drive??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg