Postapokalyptisk galore i trailern för Dawn of the Planet of the Apes

2:53 8 Maj 2014

Äntligen! Jag har sakta men säkert räknat ner till att första fullängdstrailern för Dawn of the Planet of the Apes (fortfarande dessa långa namn dock?) skulle debutera. Nu är den här och jag är långt ifrån besviken, tillsammans med Godzilla ser detta ut att bli årets mest spännande blockbuster.

I denna uppföljare till Rise of the Planet of the Apes (snälla ge tredje filmen ett kortare namn) plockar vi upp bitarna efter ett uppror lett av den superintelligenta apan Ceasar. Samtidigt försöker mänskligheten finna nytt hopp efter en dödlig epidemi. I trailern introduceras vi till en rad spännande karaktärer, jag ser framförallt fram emot lite fantastiskt överspel från Gary Oldman. Mest imponerande är dock effekterna, de cementerar min åsikt; detta kommer bli en av sommarens bästa postapokalyptiska bioupplevelser. 

Kriget har redan börjat och hurvida det blir någon fred med aporna får vi se 18 juli. Jag vet inte varför men tvivlar ändå lite på att det kommer sluta bra för oss människor? Förbered er i alla fall med popcorn, krigsföring, näsdukar och trailern här nedan.

   

Min reaktion sammanfattas ändå bäst med denna gif:

                                              

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG