Bland skuggorna tillsammans med Mr. Hudson och Idris Elba

7:46 9 Maj 2014

Hur passar ett oväntat samarbete en morgon som denna? Förhoppningsvis bra för under natten återvände Mr. Hudson med en ny låt. Good Music artisten avslutade 2013 med singeln Move samt kärlekshistorien Real & True där Future och Miley Cyrus medverkade. Men under detta år har det varit väldigt tyst, fram tills nu med nya singeln Step Into The Shadows. Efter att ha vandrat bland skuggorna kring rampljuset ett tag är sångaren redo att stiga fram för att ta lyssnarna med sig tillbaka till mörkret. Ackompanjerad av ett lågmält piano och sorgsna stråkar berättar Hudson en historia om förlorad kärlek, med hjälp av ingen mindre än Stringer Bell. Skådespelaren (och ibland rapparen) Idris Elba gör ett överraskande gästinhopp som fungerar likt ett outro för denna dystra saga.

Lever ett mystiska skimmer över Mr. Hudson än och är detta ett snyggt schackdrag från Stringer eller ett möte med Omar Little? Avgör själva nedan, ett nytt album förväntas i år från Kanye Wests brittiska protegé.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG