Jim Carrey och Jeff Daniels är Dum & Dummare igen i denna trailer

9:33 11 Jun 2014

Detta verkar tydligen hända vare sig vi vill det eller inte. En del har kanske en lite stel relation till Dum & Dummare nuförtiden. Men de flesta kan nog medge att de aldrig har skrattat så pass mycket åt ett bajsskämt som det i den filmen. Jag vet inte riktigt varför Jim Carrey och Jeff Daniels har återvänt för sina ikoniska roller 20 år senare, utöver medelålderskris det vill säga. Kanske gömmer det sig i ett briljant koncept i detta uppkoka till uppföljare? Carrey verkar välja roller med omsorg dessa dagar – så länge ingen dör av laxeringsmedel – och Daniels har inte varit associerad med en komedi på länge. Vill de bara hjälpa de gamla vänner bröderna Farrelly att nå tillbaka till toppen och därmed tjäna en förmögenhet på det? Förmodligen.

20 år har även gått i denn film – även fast sminket kan lura en – när de två idioterna Harry och Lloyd är tillbaka för att göra en hel generation nostalgiskt korkade. När den ene upptäcker att han har varit en farsa under alla dessa år beger de sig ut för att finna dottern och med henne en njure för att ja, utöver idioter så är de även två svin. Manualen till hur du kapitaliserar på gamla idéer har premiär i november och den första trailern finner du nedan. 

Blir du inte alldeles sprallig i benen av tanken på hur många smartphone-skämt de kan inkludera i den här filmen?                        

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg