Gifs, Vines och Beyoncé – Här är de bästa reaktionerna från nattens VMAs

4:50 25 Aug 2014

Om du såg ett stjärnfall under natten kan du glömma din önska,  för stjärnorna gav säkerligen upp sin omloppsbana endast för att komma närmare Beyoncé MTV Video Music Awards i Inglewood, Kalifornien. Det var som väntat en händelserik kväll, från masspsykoser i Mrs. Carters närvaro till udda outfits och en mängd gif-vänligt material. Därför gjorde jag det enda rätta och sammanställde allt värt att diskutera i en kavalkad av internetrelaterade skapelser.

Stilmässigt haveri eller en kärleksfull homage? Båda beskrivningarna passar egentligen in på Riff Raff och Katy Perrys matchande blåjeans-outift som höjde en hel del ögonbryn under natten. Den enigmatiske rapparen har länge hävdat att de två är ett par – vilket skulle vara ett säd för åratal av cultural appropriation. Deras entré satte hursomhelst internet i brand och många frågade sig vem den kvinnliga popstjärnans partner egentligen var. Riff Raff har tidigare anklagat James Franco för att ha stulit hela hans personlighet i filmen Spring Breakers och en egocentrisk Twitter-sökning idag lär inte glädja rapparen.

%name Wait, Is That James Franco? Some VMA Viewers Still Arent Sure Who Riff Raff is

%name Wait, Is That James Franco? Some VMA Viewers Still Arent Sure Who Riff Raff is

%name Wait, Is That James Franco? Some VMA Viewers Still Arent Sure Who Riff Raff is

Det lär väl knappast undangått någon att världen stod stilla under 17 minuter när Beyoncé framförde ett medley av sitt senaste album? Parisa har en fantastisk recap av spektaklet, så låt oss istället se hur internet reagerade, ledtråd; som en kultförsamling i tårar.

Likt Buzzfeed påpekar så var Beyoncés uppträdande det enda världen verkade prata om.

The Internet Just Died During The Beyonc� Performance At The VMAs

Efter att ha sett den gifen så känns ändå påståendet nedan rätt troligt.

 
2014 MTV Video Music Awards - Roaming Show
 
Var det någon som inte förväntade sig en knockout från Nicki Minaj med låten Anaconda? Något form av rekord i antal twerks per sekund slogs säkerligen med musikvideon och under natten försökte hon även återuppleva bragden i livesammanhang. Publiken var minst sagt euforisk men en del av artistkollegorna i publiken var något tagna av föreställningen – som Rita Ora.
 
The 27 Most Important Things At The MTV Video Music Awards
 
Nicki återvände sedan för ett framförande av She Came To Give It To You tillsammans med Usher; som helt enkelt inte kunde kontrollera sig själv och lät den inre snubben gå bärsärkagång på Nickis rumpa. Denna minst sagt ohälsosamma manifestation av köttsliga lustar – samt den vaniljfärgade outfiten och gitarren – för bland annat tankarna till Wyclef Jean-incidenten från Grammys år 2007.
 
 
Men i slutändan – vad finns det mer att säga om årets VMA än gifs?
 
Jennifer Lopez Is Literally All Of Us Watching The VMAs
 
JLo var aldrig så värst imponerad.
 
The 27 Most Important Things At The MTV Video Music Awards
 
Jim Carrey bevisade att han var betydligt roligare för 15 år sen. Ja, till och med år 2006 var bättre än detta.
 
The 27 Most Important Things At The MTV Video Music Awards
 
Miley Cyrus största inspirationskälla är numera filmikoner när hon lät en hemlös man ta emot hennes pris för bästa musikvideo. Tårar var så klart inkluderade medan ingen annan verkade förstå vad som utspelade sig framför deras ögon.
 
Och slutligen; vem är mer flawless? En tvååring eller Taylor Swift? Jag tror att vi kan få ett unisont svar på den frågan.
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp