Trailer: Har Adrien Brody återfunnit magin i rollen som Harry Houdini?

11:45 13 Aug 2014

Det är svårt och peka ut exakt var det gick snett för Adrien Brody. Han belönades med en Oscars för sin rollinsats i 2002 dramat Pianisten men verkade därefter bara inte kunna välja rätt projekt. Att göra honom till den mänskliga protagonisten i King Kong kan vara en av 2000-talets sämsta rollbesättningar samtidigt som Wes Anderson har överöst honom med fantastiska karaktärer. Men kanske är hans dagar av dåligt omdöme – till exempel sketchkomedier med den fördömda Rob Schnedier – över med hans senaste roll; utbrytarkonstnären Harry Houdini.

Den legendariske illusionisten och mästare av mysterier är fokuset i en ny miniserie från amerikanska History Channel. I två delar kommer vi tas igenom Houdinis liv där han gjorde ett levende på stuntakter som än idag är häpnadsväckande. Dramat har nu fått en trailer som utöver interraktionen med bojor insinuerar en hel del intriger färgade av svartsjuka. Protéger, älskarinnor och mödrar vill alla ha en bit av legenden – spelad av en Brody i toppform? Ja det verkar nästan finnas en gnista magi i denna rollprestation. Hurvida det är sanningen eller endast en illusion skapad av duktiga trailermakare får vi besvarat den första september när del ett visas i staterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp