Aziz Ansari är feminist – samt gillar att driva med Jay Z och Beyoncé

2:57 7 Okt 2014

2014 har minst sagt färgats av rosa kulörer efter feminismens alla framgångar. Med detta har även en trend fötts, där killar marscherar nerför gator och torg proklamerande att visst fan är de också feminister. En del kanske tycker att det är en självklarhet, medan andra anser att feminism är ren och skär idioti. Tur då att kända namn som Ryan Gosling och Joseph Gordon-Lewitt även har erkänt för världen att deras hjärtan slår för jämställdhet – vi alla hade varit förlorade utan dem.

Den senaste i raden av Hollywoods prestige – i alla fall när det kommer till stand up – att ansluta sig till rörelsen är Parks and Recreations Aziz Ansari. Under natten besökte han David Letterman för att marknadsföra sitt kommande uppträdande i Madison Square Garden, och passade då även på att golva komikervärlden med sin nya kärlek för den radikalt manshatande ideologin – eller är det kanske just det den inte är?

Aziz kampanjar här för det sunda vettet och pekar likt många andra på att alla är feminister, vilket han såklart illustrerar genom att driva med Beyoncé och Jay Z. Från vad jag har hört så håller hela rapvärlden nu andan i väntan på att komikerns bästa vän Kanye West ska ta efter – för om det är något radikala rappare inte gillar så är det allt som angränsar till ordet feminint.

Men skämt åsido, när man hör denna nyhet …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG