Ladda kaffebryggarna – Twin Peaks återvänder som miniserie 2016!

5:05 6 Okt 2014

Det har varit dagar av konstant spekulerande bland fans av kultserien Twin Peaks efter att skaparna David Lynch och Mark Frost för några dagar sen sände ut en varsin tweet – samtidigt – med det kända citatet ”That gum you like is coming back in style #damngoodcoffee”.

Alla fanatiska älskare av historien om den dimmiga småstaden har länge väntat efter en uppföljning på serien som las ner efter två säsonger, och nu verkar det äntligen hända. Vi känner alla säkerligen till Dale Coopers hypnotiserande dröm där Laura Palmer hälsade att de skulle träffas igen om 25 år, och 2016 är det äntligen dags för återträffen.

Serien har under Netflix-eran nått en helt ny publik och tack vare kanalen Showtime har vi en nio avsnitt lång miniserie att se fram emot. Vilka av alla de fantastiska karaktärerna som kommer återvända är än så länge okänt, men vi vet just nu att Lynch och Frost kommer skriva alla avsnitt, vilket sannerligen är en lynchesque dröm som går i uppfyllelse. Vänta, det finns ännu mer, för ja, Lynch kommer även återvända till regissörstolen efter ett åtta år långt uppehåll för att regissera hela spektaklet. Frågor kommer besvaras, är det utlovat, när mytologin kring den mytomspunna staden fortsätter att växa med alla de mörka skogar och metafysiska vedbodar det betyder.

Mer ord är svåra att finna, vi kan endast konstatera att it’s happening again och jag för en älskar det. Ta del av trailern som kom med avslöjandet nedan och låt spekulationerna börja.        

   

Låt oss fira med lite gifs!

Okej, väntan är på två år – finns det någon chans att jag kan resa i tiden som David Bowie eller vad han nu gjorde?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp