Du borde höra Korallrevens nya singel som kommer med en helande slime

3:55 6 Okt 2014

I en tid då artister tar till alla möjliga knep för att få album sålda tar nya tankebanor ansats för varje albumsläpp. Några som inte håller tillbaka inför nya albumet Second Comin’ är svenska popduon Korallreven. Idag hade den nya singeln Spirit Away premiär och med den även lanseringen av en alldeles ny slime. Som en perfekt kompletering till det kommande albumets rosa omslag har de nu med hjälp av en kinesisk fabrik tagit fram den perfekta kombinationen av rosa kolörer och slemiga substanser. De själva har valt att kalla den för ”the All-healer” och är en naturligt opolerad slime gjord för att hela allt från människor till växter.

Inte helt oväntat lever låten i samma spirtuella sfär där den allsmäktiga helaren härstammar ifrån. Tillsammans med sångerskan China har de satt ihop ett elektroniskt under för självkänslan, en eskapists kanske största dröm. Du kan höra den här nedan och ifall du är intresserad av att inhandla en slime så finner du all information genom Korallrevens hemsida. Det kan vara en deal värd att säkra då det ger dig chansen att inhandla Second Comin’ två veckor innan albumet landar bland skivhyllorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG