Följ med Christian Bale på rave i Terrence Malicks nya film

1:21 16 Dec 2014

Har du någonsin funderat över hur HBO-serien Entourage skulle te sig som en mara till syratripp istället för dess glorifierade knarkfadäser? Den legendariske regissören Terrence Malick verkar ha tänkt tanken då han i nya filmen Knight of Cups tacklar Hollywoods inre krets tillsammans med en ravestint Christian Bale.

Detaljer kring filmen är dold i Malicks sedvanliga dimma av sekretess och visuella lynne, men under natten gavs vi en trailer kanske mer kryptisk än väntat. Vi bjuds här in till den förföriska kändiskapens värld där sex och droger härskar. Vår guide genom denna moraliska neutralzon är Bales rollfigur som ser tillbaka på sitt dekadenta levende med ånger när hans omgivning tycks förfalla — eller är det minnet av whitewasheposet Exodus besökarsiffror som spökar?
 
Bland de övriga ravemedlemmarna finner vi Cate Blanchett, Natalie Portman och svenska Joel Kinnaman. Knight of Cups får sin premiär under Berlins filmfestival och ifall en oklar trailer talar för ett lyckat slutresultat så har kanske Malick chansen att vinna ännu en Gyllene Björn. Senast var 1999 för Lorentz inspirationskälla Den Tunna Röda Linjen.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG