Pusha-T möter Paranormal Activity i musikvideo till Kanye West-producerade Lunch Money

8:50 16 Dec 2014

Pusha-T:s senaste — Kanye West-producerade — singel Lunch Money landade på internet förra månaden och delade rapfans i två läger. Vissa älskade den sedervanliga langarprosan från rapparen men hade svårt att acceptera den mer än vanligt urflippade produktionen från GOOD Musics chef. Sci-fi-samples är väl något av en raritet inom genren men en funkig basgång fann ändå några fans och en låt det snackas om är väl det bästa Pusha-T kan önska inför sitt kommande album King Push.

Och prata lär de fortsätta att göra för nu har — efter några komplikationer under natten — en musikvideo för redan nämnda låt lämnat Youtubes svarta hål och öppnat upp sig för hela världen. I detta stycke regisserat av Emil Nava blandas funnet filmmaterial ut med bilfärder fångade av VHS-kameror och en Pusha-T rappandes bland åskoväder. Det kan nästan liknas med en drogromantisk tolkning av Paranormal Activity när dansarna fångade av övervakningskamerorna börjar anamma en ögonvit koreografi bland viftande pistoler och moln av kokain. För en rappare vars lyrik har blivit synonymt med det vita pulvret känns den gastkramande men samtidigt lekfulla musikvideon mer än rätt för där den gamla Clipse-medlemmen just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG