Det blir skrämmande underhållning när 2 Chainz debatterar med konservativa Nancy Grace

7:39 14 Jan 2015

Låt oss börja med att konstatera en sak för den icke invigde — HLN är likt Fox News något av Amerikas flaggskepp när det kommer republikansk propaganda. Att tilltala den konservativa högern är deras specialitet och när Bill O’Reilly med jämlikar sprider sitt gospel så är inte tonerna av islamofobi, rasism eller homofobi långt borta.

De har även under flera år haft en annan agenda som tycks vara att dra framgångsrika rappare i smutsen. Nyligen fick ingen annan än 2 Chainz erfara detta när han och två andra gästade Nancy Grace för att diskutera legaliseringen av marijuana. Programmets redaktion blev förmodligen besvikna när det gick upp för dem att Birthday Song-rapparen inte speglade deras egna ignoranta nidbild. Vad som skulle bli någon form av debatt utvecklades istället till en uppvisning i bra argumentation från 2 Chainz medan programledaren endast demonstrerade sin talang i att memorera raptexter.

Det går helt klart att dra paralleller till det historiska ögonblicket då Cam’ron gästade The O’Reilly Factor och myntade det klassiska uttrycket ”U mad” — speciellt när 2 Chainz signatursenligt ropar ut ”TRUUUU” under bästa sändningstid.

Debattens vinnare är i slutändan lika självklar som världens bästa födelsedagslåt. Ta dock inte miste om de rasistiska undertonerna i videoklippet nedan. För tro mig att även om Nancy Grace vill intala tittarna något annat så blev 2 Chainz nog endast inbjuden baserat på den musik han gör — inte faktumet att hans betygen från universitetsstudierna ligger på ett 4.0 medelsnitt.

Had to give Nancy the blues on TRUsday…we going live at 8pm on HLN tune in # TRUjackcity

A video posted by 2 Chainz Aka Tity Boi (@hairweavekiller) on

     
 
Här är även en påminnelse om den amerikanska högerns turbulenta förhållande med rappare.
 

En kommentar | “Det blir skrämmande underhållning när 2 Chainz debatterar med konservativa Nancy Grace”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Karin skriver:

    Har drömt mardrömmar om hennes galna blick.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG