Premiär: Silvana Imam är redo att festa För Evigt med ny singel

5:57 16 Jan 2015

Vare sig du är fanatiskt eller likgiltigt inställd så går det inte att distansera sig från ett faktum — Silvana Imam hade ett bättre 2014 än dig och resten av Sverige, i alla fall rent musikmässigt. Vad som utan tvekan kan liknas med ett storslaget genombrottsår placerade henne bland några av Sveriges mest spännande artister. Nu är det ett nytt år och en ny plan. I dagarna släpptes nyheten att hon numera är en del Sebastian Ingrossos skivbolag Refune Records tillsammans med vapendragarna i RMH. Med nya singeln För Evigt kan vi därmed konstatera att om allmänheten tidigare visste Silvanas namn så lär de snart skrika det.

Med denna nya låt fortsätter vårt lands superdyke att föra sin kamp över slagkraftiga beats — här med assistans av Marlenes stämma på refrängen. Det är dock uppenbart att firande väntar runt hörnet när Silvana utropar ”var är mina tjejer?” som ekar bland en sylvass ljudbild lika medryckande som upprorisk. Imorgon framför hon denna ode till sina ladies på P3 Guld Galan och med det lär startskottet för ännu ett succéår lyda över hela Sverige. Kanske redan tillfälle att säkra lite merchandise till din mamma om hon är redo att festa för evigt?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG