Trailer: Är Marvel redo för sin första flopp med Ant-Man?

8:30 7 Jan 2015

Nytt år betyder nya superhjältar i Marvels fortsatta resa mot total världsdominans. Medan den serietidningsesquea rivalen DC Comics hankrar sig fram med sina två affischnamn — Batman och Superman — så tycks Marvel kunna plocka fram vilken obskyr superhjälte som helst för att sedan göra hen till en stjärna. Nu är det dags igen för ingen mindre — och detta är endast ett omedvetet försök till en kass ordvits — än Ant-Man.

I titelrollen finner vi Paul Rudd, en av alla dessa godhjärtade bankrånare som med Michael Douglas assistans förvandlas till den storleksskiftande protagonisten. Det är ett smått barnsligt upplägg endast värdigt det klassiska tidningsföretaget och säkerligen en framtida kassasuccé även fast ingen jävel känner till denna obskyra superhjälte. För visst finns det ingen risk för flopp, eller? Problematik har flockats kring filmen sen den ursprungliga regissören Edgar Wright lämnade projektet då Marvel envisades med att peta i hans manus. Inte direkt ett förtroendeingivande grepp vilket har lät till att många fans har vänt ryggen till efter att mannen mest känd för mediokra Yes Man tog över. Här talar vi dock om samma publik som gjorde det okända ensemble i Guardians of the Galaxy till en av 2014:s mest inkomstbringande vilket talar gott för Ant-Man.

Förutom en förmodligen huh-framkallande rollprestation från Rudd finner vi även Evangeline Tilly och rapparen T.I — vars frånvaro i trailern endast kan bero på att han är upptagen med att försvara Iggy Azalea — i detta mikroskopartade äventyr. Den 17 juli detta år får den sin början med killen från Anchorman flygandes på en fluga, som vi längtar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp