Se när Amy Schumer hyllar ”the fudge machine” tillsammans med Amber Rose och Method Man

7:00 13 Apr 2015

Bild via Variety.    

2015 verkar bli ett stort år för den prisbelönta komikern, skådespelaren och manusförfattaren Amy Schumer. Under natten till idag ledde hon årets MTV Movie Awards, i sommar anländer hennes Judd Apatow-regisserade film Trainwreck och den tredje säsongen av Comedy Central-serien Inside Amy Schumer har premiär nästa tisdag. Allt detta kan måhända vara svårt att smält så Schumer gjorde det enda logiska och bytte fokuset till något helt annat, närmare bestämt hennes rumpa. 

Milk Milk Lemonade kan närmast liknas vid en tolerabel Iggy Azalea-låt om den så kallade ”fudge machine.” Än verkar inte heller Amber Rose oförglömliga musikkarriär vara död och begraven när hon här assisterar Schumer i detta homage. En annan karriär som jag även antog var över är Method Mans, men livet är ändå fullt av överraskningar när en Wu-Tang-medlem gör något relevant år 2015. Att säga mer om en låt vars ämne är platsen din avföring kommer ut ifrån — deras ordval inte mitt — vore överflödigt så ta del av den nedan helt enkelt.

En kommentar | “Se när Amy Schumer hyllar ”the fudge machine” tillsammans med Amber Rose och Method Man”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Reflective fabric skriver:

    Det är ett användbart infomation.Thanks för delning. reflective fabric Jag har fått mycket klar uppfattning om ämnet från den här artikeln.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG