Trailer: Hipsters i medelåldern utlovar manliga full frontals i The Overnight

4:37 21 Apr 2015

Bild via Duplass Brothers.

Hollywood saknar stake och då talar jag inte om mod utan det faktiska manliga könet. Sen länge har kvinnors kroppar varit något helt utan kontrovers för filmmakare — från det glada 80-talets besynnerliga sexkomedier till HBO:s ocensurerade kavalkad i varje avsnitt av Game of Thrones. Men kanske kommer The Overnight att konfrontera just detta. Många av recensionerna från Sundance hyllade inte bara filmen för dess komik utan även för hur den utmanade könsroller och erbjöd manliga full frontals som om det inte vore något.

I denna mörka komedi av Patrick Brice har ett par spelat av Adam Scott och Taylor Schilling precis flyttat till Los Angeles, där de försöker finna ro i den kaliforniska livsstilen. Under en dag vid lekparken bjuder ett medelålders hipsterpar över dem för en så kallad lekdejt, vilket när barnen har gått och lagt sig utvecklas till något mer än bara lek för de vuxna. Trailern utlovar en oförutsägbar komedi underlig och något obekväm, samt manliga full frontal — som världen har väntat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp