Trailer: Tv-serien Heroes återvänder i höst — ifall någon nu undrade

7:41 25 Jun 2015

Minns ni Heroes? Tv-serien om ”normala människor” med superkrafter vars första säsong hyllades, medan de som följde sågades till fotknölarna av kritiker och tittare. Någon på tv-kanalen NBC tyckte dock — med den nuvarande trendvågen — att en miniserie var perfekt för deras hösttablå och nu har vi äntligen fått den första trailern som ställer frågan ”var har hjältarna tagit vägen?” ifall någon verkligen undrade det.

Flygande individer, samurajsväder och Jack Coleman som fanfavoriten HRG utlovas vilket säkerligen lär göra några hoppfulla tittare nöjda. Men likt den akustiska Metallica-covern lämnas en med undran: ”har Heroes fortfarande någon populärkulturell slagkraft?” Serien gick snabbt från serieromansdoftande superhjälterealism till något liknande CW:s lågbudgeterade och klämkäcka supersåpor — nu talar jag främst om Smallville medan ett flertal faktiskt älskar Arrow av någon anledning. Tyvärr lutar det åt sistnämnda alternativet efter detta smakprov, en viss känsla av desperation vilar nästan i luften vilket är förståeligt när en hjälte med brutna vingar försöker flyga. 

Än vet vi inte hur mörk framtiden är, men det bådar inte gott med tanke på att en viss återkommande karaktär fortfarande glider runt med en liten hårtuss under läpparna. Ansiktsbehåringens stilmässiga framtid är om inget annat en dystopiska sådan helt enkelt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg