jj säger fuck it med ny singel och en kommande ep

7:00 6 Aug 2015

Nästan ett år har gått sen albumet V släpptes och nu är den alltid lika fascinerande duon jj tillbaka med en ny singel, samt planer på en kommande ep.

Det vore väl ändå inte en komplett sommar utan ny musik från Joakim Benon och Elin Kastlander, som likt alltid gör något eget med låten Fuck It. Vare sig det handlar om låtstruktur – här går vi från en svällande och euforisk synthballad till ett gitarrljudande sammanbrott – eller låtskrivande erbjuder jj sin säregna briljans när det kommer till genrefrånvänd pop. Enligt dem själva är deras musik för kidsen och med Fuck It har vi kanske det vackraste av långfingrar en yngre revolthungrande generation kan slänga upp.

Den kommande ep:n From Death släpps redan på onsdag nästa vecka genom det trogna skivbolaget Sincerely Yours och ryktas innehålla fem spår. Tills dess gör vi bäst i att inte begrava denna sommar riktigt än.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG