Lyssna: Justin Biebers senaste singel får en perfekt nightcore-remix

7:00 7 Sep 2015

Med What Do You Mean blev det uppenbart att världen ännu inte har kommit över Justin Bieber. Tillsammans med produktion från Skrillex tystade den pånyttfödda Bieberveli alla tvivlare, och nu har hans stillsamma hångelode fått en något mer adrenalinstinnad remix.

 
Nightcore är den, till mestadels, Soundcloud-baserade genren som med en anime-estetik tar låtar och höjer tempot tills Alvin & the Chipmunks rappar om Trap Queens. Den stora utmaningen bland denna remixfalang är att finna balansen mellan högt tempo och pitchade röster. Ibland kan det resultera i irritationsframkallande lyssning, ibland i något underbart obskyrt och dansant. Tur nog är sign offline och Misogis tolkning av Biebers senaste det sistnämnda – varför det krävdes två personer för att höja tempot på en låt kan jag dock inte förklara, men de landade perfekt hursom.
 

3 kommentarer | “Lyssna: Justin Biebers senaste singel får en perfekt nightcore-remix”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Alex skriver:

    länken funkar inte :((((

  2. Svante Allmungs skriver:

    Säkert? Fungerar för mig, blir dock rädd att Soundcloud har tagit ner remixen och att det bara inte har slagit till mot mig än.

  3. Alex skriver:

    gue va sjukt, uppdaterade sidan flera gånger förut men det var heldött. nu funkar det dock! yay

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp