Chris o’Neills privata Spotify-lista

7:36 11 Feb 2015

Den absolut BÄSTA stunden på hela veckan är när jag blir väckt 03.45 varje onsdagsmorgon av att Svensk Damtidning dimper ner i brevinkastet. Precis som hemma hos en tant! Veckans nummer av Svensk Dam toppas av ett riktigt starkt avslöjande om Chris o’Neills ”privata Spotify-lista” och de låtar som finns på den, och jag har läst hela listan! Ska dock inte avslöja vilka låtarna var, eftersom jag tycker det är viktigt att stötta tidningsbranschen, och då kan jag ju inte bara gå in och sno Svensk Damtidnings scoop hur som helst! Ni får köpa tidningen själva eller teckna en prenumeration som jag, era snåla fan!

Kan SÅ se framför mig hur Madeleine lydigt sitter hemma på någon liten fotpall medan Chris ställer datorn på en chiffonjé och tvingar Madeleine att lyssna på hans egenkomponerade kärleksplaylist varje kväll. Kan också tänka mig att Madeleine ALDRIG får queua något själv i spotifylistan då de båda är hemma samtidigt. Chris är helt enkelt hemmets DJ. Något nöje måste man ju få ha kvar om man ska tvingas bo i Stockholm nära svärföräldrarna, när man egentligen bara vill ha sin bas i New York och ha afterwork tillsammans med sina onda finansvänner efter en hård dag på Nasdaq-börsen. Därför så UNNAR jag verkligen Chris att få välja musiken i hushållet. Det är förmodligen det enda nöjet han har kvar i livet över huvud taget.

2 kommentarer | “Chris o’Neills privata Spotify-lista”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tatiana skriver:

    ”era snåla fan”
    Ha Ha…..LOVE YOU Frans! Du har den basta och absolut mest humoristiska bloggen!

  2. matilda skriver:

    Åh, Svensk Damtidning! Har så många minnen av släktträffar hemma hos mormor när jag var liten och det bästa var alltid när man kunde smita undan från alla jobbiga kusiner och bara läsa Svensk Damtidning i ett hörn. I owe it all my meningslösa kunskap om okända asrika europeiska kungligheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg