Blondinbellas nya barnvagn

11:51 10 Nov 2014

Blondinbella har köpt en ny vagn! Äntligen! Lite oklart vad det var för fel på den förra, men bara det bästa duger ju åt Gillis! Antar att den gamla inte hade fyrhjulsdrift och/eller var vintersäker. Det är ju viktigt med ett ordentligt antisladdsystem och en krockkudde utifall man råkar välta vagnen när man fikar på Espresso House. Dessutom så hade den säkert inte ens vinterdäck och inbyggd klimatanläggning samt DVD-spelare. Ja ni hör ju själva! Vintrarna i Stockholms innerstad brukar ju vara skoningslösa med meterhöga drivor av snö från november tills april, så det är ju ett rent mirakel att folk klarar sig med vagnar som INTE är anpassade ”för snö och rusk”.

Den här vagnen kan de dock ha ända tills april då de måste köpa en ny vagn eftersom Gillis nya syskon kommer då! Men men, den dagen den sorgen.

Som tur är så matchar även vagnen med deras nya svarta BMW som kom häromdagen! Blondinbella ”nöjde sig” med en begagnad BMW för 509.000 kronor, men då ingick ju faktiskt vinterdäck också!

Jaja, vad vet jag om vagnar! Det var säkert helt befogat att köpa en ny. Bara det bästa duger åt Gillis och jag är inte bitter! Jag tycker det är kul och bra att folk konsumerar och bidrar till ekonomin. Det är ju faktiskt deras egna pengar som de har tjänat ihop själva så de får väl göra vad de vill med dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp