VBDFRs 2-årsfest med 3D Na’tee 5/12!!!! <3

3:22 27 Nov 2013

 

Vad Blir Det För Rap?! firar två år! Hammertime firar ett år! Vi har slagit ihop våra påsar och bjuder på En FET JVLA FEST med LIVE-framträden av 3D Na’Tee (US), Grillat & Grändy, Mack Beats & Jaqe och Rawda!!!

Vi är oerhört stolta över att presentera det vi tror kommer bli årets fest! Förutom att boka några av, för att inte säga de flesta av, Sveriges mest intressanta rap-akter kommer vi även att flyga in den rappare som enligt Sanna är den absolut bästa just nu, 3D Na’Tee från New Orleans. Vare sig ni håller henne så högt eller inte så kan vi garantera att det kommer bli en otroligt fet jvla konsert den 5 december, 22-03, på Solidaritet Arena!

Vi är ju alldeles nya som bloggare på Nöjesguiden, många av er hörde säkert talas om oss för ca en minut sen första gången. Men vi har alltså funnits som podcast i två år nu (och snart 50 avsnitt!). Vi tycker det vore extremt fantastiskt om ni ville komma och fira med oss, oavsett om ni ens hört ett enda avsnitt eller om ni varit med sen dag ett. Vi älskar er och vi älskar att vi har möjlighet att ha en så här fet fest. Tillsammans med superduon Hammertime dessutom, bestående av Nöjesguidens egna Amat Levin och vår kära vän Hasan Ramic. Ett stort tack till världens överlägset bästa klubbokare Julia Frändfors, den bästa nån nånsin skulle kunna tänka sig att jobba med!

Kvällen inleds med musik, mingel och drinkar i samband med Lilla Namos popup-koncept Nagelbaren mellan 21-22. Efter det brakar årets fest igång!

Lineup:
3D Na’Tee
Grillat & Grändy
Rawda
Mack Beats & Jaqe + hemliga gäster

Den 5 december på Solidaritet Arena, Arenavägen 75 i Stockholm, 22-03 är det dags. Inträde: 130 kr inkl garderob. 23 år, maila gastlista@solidaritetarena.se för under 23-lista. Attenda på Facebook-eventet för löpande info och uppdateringar. Välkomna!

Vänligen, Sanna, Petter & Hugo – VBDFR?! och Amat & Hasan – Hammertime

3D NA’TEE kommer hela vägen från New Orleans och har de senaste åren vuxit till en av de mest lovande osignade rapparna just nu. Med mixtapet The Coronation från 2012 visade hon på stor bredd med en grym mix av hård street rap, klassisk story telling, poppiga hits och mer introspektiva texter, allt levererat med extrem skärpa och mycket humor. Hon har jobbat med bland andra Lex Luger, Keri Hilson, Melanie Fiona, Trina och Birdman, och chockade senast rapvärlden (och Kendrick Lamar!!) med denna extremt tunga freestyle:

 

 

Vi är extremt stolta över att presentera hennes första spelning någonsin utanför USA. Na’Tee kan vara the next big thing, så detta vill ni inte missa!!! Mer info: 3dnatee.com och @3DNATEE.

GRILLAT & GRÄNDY var skämtprojektet av bröderna Filipe ”Fille” och Pablo ”Sabo” Leiva Wenger, båda fixstjärnor på den svenska raphimlen, som blev viralt. En ep och en sträng hits senare och förändrade duon sättet vi talar. Från 2011 och framåt vill alla som lyssnar på rap i Sverige veta ”Vafan Händz” och ”finns d gäris”. Läs mer i Nöjesguidens intervju.

 

 

MACK BEATS är demonproducenten som har levererat hits till Sveriges rapgiganter i flera år. Det var först i år han gjorde sig ett namn för den breda publiken genom släppet av hans kritikerrosade debutalbum ”Centrum”. Få svenska producenter, om någon, kan mäta sig med hans katalog av hits. Med sig har han Sveriges senaste stjärnskott i Malmörapparen JAQE.

Jaqe blev känd för en bredare publik med sin förkrossande vers på remixen av Labyrints megahit Ortens favoriter, och har sedan dess bland annat samarbetat med Mack Beats på spåret ”Centrum” och släppt dunderdängan ”Oprah” tillsammans med Marcus Price.

 

 

RAWDA gjorde sig ett namn redan som 16-åring då hon 2011 chockade radiolyssnarna med sin freestyle som gäst på SRs ”En kärleksattack på svensk hiphop”. Sedan dess har legenden om hennes kommande släpp vuxit och vuxit och förra veckan fick vi äntligen höra hennes två första officiella singlar i den On-Ree-producerade ”Bli inte sur” och Mack Beats-producerade ”Backspegeln”.

 

 

Hoppas alla kan komma! Det kommer bli så ursinnigt fantastiskt fett!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG