S: ♡RAVEN SORVINO♡

9:02 18 Dec 2013

OOOOH!!! Nytt från Raven Sorvino! Under 2013 har jag verkligen fastnad för Raven, hon har utvecklats och hittat en stil som jag verkligen gillar. Att hon kommer från Texas men bor på västkusten märks verkligen i henne musik, det blir en bra jävla mix av olika sound liksom.

Raven kommer släppa ett album tidigt nästa år och hon hoppas på ett större genomslag, och jag tror verkligen att saker kan börja hända för henne på en större skala. För någon månad sedan släppte hon en EP inför det stora albumsläppet nästa år, EPn finns att lyssna på via hennes soundcloud!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG