H: Kevin Costner = Browns GM!

3:45 9 Jan 2014

 

Jag känner inte att jag behöver motivera varför jag är så förväntansfull inför filmen Draft Day. Den kommer lagom till den riktiga NFL-draften. Den handlar om hur Cleveland Browns ska drafta, det är ett 100% relevant scenario för Browns har flera förstarunde-draft-val i år. Kevin Costner är med. Jag älskar Kevin Costner.

Det har funnits tidpunkter i mitt liv när jag har inbillat mig att jag kanske måste försvara några av mina intressen. Inte NFL så klart. Det är orimligt att ogilla NFL om en inte är en utomjording helt utan intresse för fantastiska mänskliga prestationer såsom konst/uppfinningar/musik/tacos/NFL, enligt mig. Men snarare att jag ville försvara att jag alltid gillat Kevin Costner så mycket (Postman är den bästa). Det har inte gått längre än så, jag har aldrig formulerat några argument för att försvara mig, jag har bara tänkt tanken. Av nån anledning har jag kännt lite samma sak gällande min besatthet av all musik Mouse On Tha Track gör. Han har så corny röst, jag älskar den. Hans beat omg.

Jag kom på nu att det kanske är det här som heter guilty pleasure, där ser man! Alltid trott att jag inte haft nåt sånt. Hursomhelst, all text framtill nu var bara utfyllnad för att säga detta:

idag har jag jobbat till ljudet av Draft Day-trailern sen satt på Mouse throwback-klassiker I Go från 2012 med Mista och Mista Cain sen satt på ljudet till Draft Day-trailern sen svarat i telefon sen börjat om.

Det finns inget som hindrar er från att göra samma sak!

 

 

Av: Hugo

3 kommentarer | “H: Kevin Costner = Browns GM!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트 .COM

  2. SafeToto23 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 카지노사이트.com

  3. 토토사이트 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp