H: Ny sång! Que med Juicy J

9:35 9 Jan 2014

Atlanta-rapparen Que släppte i somras dunderdängan OG Bobby Johnson producerad av Bobby Johnson. Jag lyssnade på den i repeat i flera timmar kändes det som medan jag försökte lista ut om Atlanta-Que och Baton Rouge-Que tha Truth var samma rappare eller inte. Vem av dem var det jag hade hört rappa med Migos? Det slutade med att jag var tvungen att lyssna på varsitt mixtape från båda artisterna för att helt enkelt höra mig till att de ju var olika personer. Jag hörde det rätt snabbt vem som var vem men lyssnade vidare ändå pga bra musik. Lyssna ni också.

Idag eller igår eller nåt sånt släppte Que första smakprovet från hans kommande mixtape, den Juicy J-gästade Clip So Long. Ni hör den här ovan. Den är ju ingen OG Bobby Johnson om en säger, men att den kom nu gav mig ett perfekt tillfälle att lägga upp OG Bobby Johnson-videon på bloggen. Det är perfekt eftersom då kan jag passa på att fråga igen: när hade ni tänkt att OG Bobby Johnson skulle bli en megahit i Sverige?

Både Sanna och jag har vid upprepade tillfällen i podden och på internet bett t ex Piraterna rappa över den. Jag vill höra Abidaz över det beatet. Ni har till påsk på er sen är det för sent! Här var visst en länk till google-sökningen og bobby johnson instrumental. En måste faktiskt inte vänta tills Drake lägger en vers varje gång. Här är videon:

Av: Hugo

3 kommentarer | “H: Ny sång! Que med Juicy J”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트 .COM

  2. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노사이트 .COM

  3. SafeToto23 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG