S: #HateNowCapeLater

10:06 12 Feb 2014

Cam’ron är en rappare vars känsla för fashion alltid fått folk att snacka, exempelvis var hans flitiga användande av rosa under det tidiga 00-tal väldigt kontroversiellt i vissa kretsar. Cam är inte riktigt lika stor och aktuell nu som han var då, men hans modeintresse tycks vara intakt och dessutom på väg in på nya… banor. Jag höll på att sätta kaffet i halsen för några dagar sedan när jag läste rubriken ”Cam’ron working on a new line of capes”. CAPES? Spontant: JAG ÄLSKAR HONOM. I instavideon ovan ser ni Cam’ron och hans fästmö Juju avsluta visningen av cape-kollektionen som Cam gjort i samarbete med Mark McNairy. Jag tycker den där pälsfodrade capen som Cam har på visningen ser supermysig ut, och på Complex finns fler smakprov från kollektionen. Min favorit är den här rutiga varianten:

Jag måste säga att Cam’rons capes är det mest intressanta moderelaterade i hiphopvärlden just nu, självklart jämte allt som Young Thug har på sig. Folk har diskuterat rappares förhållande till mode i många år, och de senaste åren har ofta Kanye West stått i centrum för de diskussionerna. Visst, Yeezy i alla är, men hela hans modeintresse känns så tillrättlagt, så… posörigt, förstår ni vad jag menar? Jag tycker företeelser som att Cam börjar göra capes eller att Young Thug målar naglarna och har en leopardmönstrad klänning på sig är ca 500 gånger mer intressanta än att Kanye gör nått egentligen rätt intetsägande med A.P.C..

Kanske blir capes nästa stora grej? Cam verkar övertygad, även om han också tycks förstå att det kan bli en viss startsträcka. På sin insta hanshtagar Cam cape-relaterade bilder med #HateNowCapeLater. Geni.

Nu väntar jag bara på att Young Thug släpper en kollektion med typ kortare klänningar/toppar med en liten volang. Skulle lätt bära en sådan.

2 kommentarer | “S: #HateNowCapeLater”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노사이트 .COM

  2. SafeToto23 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 온라인카지노

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp