S: Kanye spelar ”Never Let Me Down” för Pharrell för ca 10 år sedan

8:56 14 Feb 2014

Kanye Wests album College Dropout fyllde 10 år häromdagen, något som firats och uppmärksammats på internets alla hörn. Gammalt videomaterial från inspelningen av skivan har släppts på www, och senaste klippet visar hur Kanye spelar Never Let Me Down för Pharrell som först sitter som trollbunden för att sedan överösa Kanye med glädje. Så mysig stämning. Kanye rappar sin vers i studion med värdelös breath control och inleder klippet med att sjunga i nån sorts falsett. Att detta bara är 10 år sedan? FATTA vad som hänt i Kanyes liv de senaste 10 åren… herregud. Jag saknar ibland College Dropout-Kanye, det var liksom en kaxig Kanye som ännu inte riktigt blommat ut i hundraprocentig narcissism.

PS. GRATTIS (???) PÅ ALLA HJÄRTANS DAG :)

kanye.jpeg

En kommentar | “S: Kanye spelar ”Never Let Me Down” för Pharrell för ca 10 år sedan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. julle skriver:

    Aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jag gråter!!!!!!!!!!!!!!!! åh gamla lilla kanye <3 <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp