S: RÄTTELSE ANGÅENDE MILA J

2:00 8 Feb 2014

Hej! För ett tag sedan bloggade jag om Mila J. Det föranledde följande kommentar och nu vill jag i princip dö av skam.

namnlos.png

Ja. Man ska alltid vara skitpetnoga med detaljerna (OBS ingen ironi ÖHT!!!). Jag hade missförstått Milas och Jhenés mellannamn/efternamn, kanske läst slarvigt och fått ett Aiko till ett Akiko, jag vet faktiskt inte. Och det stämmer att jag inte tog upp Blinded och Battlefield som mycket riktigt kom 2012. Jag nämnde inte heller hennes remix på My Type Of Party som också kom 2012, eller att hon 2010 medverkade på ett mixtape av en annan av mina bortglömda favoriter Brooke Valentine.

Och angående hennes olika namn så borde jag varit mycket mer noggrann gällande vad hon kallar sig nu, och huruvida hon valt namn eller inte. Kollar man projectmila.com kallas hon dock Mila A.K.A. Japollonia. Jag vet inte.

Jag tycker verkligen att detaljer är väldigt viktigt, och jag reagerar själv starkt på när folk skriver om musik och inte får med allt eller utelämnar vissa grejer. Jag förenklade kanske lite, tog inte med varenda låt hon släppt under sin karriär, skrev inte överdrivet mycket om hennes sologrejer mellan Gyrl och Dame Four. Jag borde varit mer noggrann.

Förlåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp