S: SÄG HEJ TILL CEYTRA

8:16 26 Feb 2014

ceytra.jpg

Tjejen på bilden heter Ceytra och kommer från Chicago. Jag har svaga minnen av att jag bläddrat igenom hennes soundcloud för några månder sedan utan att ha tagit någon större notis om innehållet. Idag såg jag hennes nya dubbelvideo, och skämdes direkt över att jag först nu insåg Ceytras storhet.

Det är just nu ganska lätt att klumpa ihop alla raptjejer från Chicago, de flesta kopplade till drillscenen på ett eller annat sätt. Det är svårare att försöka passa in Ceytra i det gänget. Hennes sound är visserligen ganska hårt, och innehåller små små drillingredienser, men jag skulle snarare beskriva det hon gör som inspiererat av typ TRVP (falsk trap)… men hon lyckas ändå hålla sitt sound och sina influenser på en bra nivå liksom. Äsch, vem försöker jag lura, under 2013 insåg jag ju att jag uppenbarligen gillar falsk trap och I ain’t even kno it (IOENO).

Mer musik från Ceytra finns tex på hennes soundcloud, kolla in den!

2 kommentarer | “S: SÄG HEJ TILL CEYTRA”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ida skriver:

    När kommer Ciara-avsnittet? Alltså av VBDFRnB#2?
    Snart hoppas jag!

  2. It’s the same topic , but I was quite surprised to see the opinions I didn’t think of. My blog also has articles on these topics, so I look forward to your visit. baccaratcommunity

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp