H: Frågor och svar med Lil Ocean

4:32 25 Feb 2014

I morse skrev jag lite om att Nyköpings-tonåringen Lil Ocean producerat två sånger på Bay Area- och cloud-rapparen Issues nya album Liquid WisomRedan då hintade jag om att jag försökt få tag på honom för att få lite klarhet i hur E-40s son Issue kommit i kontakt med en relativt okänd svensk producent. Som om jag var Hasan Ramic ställde jag lite frågor genom min touchscreen-mobiltlelefon, nu i eftermiddags fick jag lite svar:

 

Tack för svaren Lil Ocean! Den ”onda” Ocean nämner är naturligtvis Onda från STHLM Inkasso, som i september rappade samma Ocean-beat som hörs på Issues album. Musiken och mer info lyssnar ni på och läser mer om i morgonens blogginlägg. Ni hittar även Lil Oceans musik på hans Soundcloud.

Av: Hugo

En kommentar | “H: Frågor och svar med Lil Ocean”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. slotsite skriver:

    I came to this site with the introduction of a friend around me and I was very impressed when I found your writing. I’ll come back often after bookmarking! slotsite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp