S: TINK JAG ÄLSKAR DIG

9:36 6 Feb 2014

Tink har varit en stor favorit hos mig sedan jag hörde Fingers Up nån gång 2012. Sedan dess har hon levererat ett antal grymma mixtapes och verkar ha en riktigt lovande karriär framför sig. Jag ÄLSKAR Tink. Hennes röst, hennes flow, hennes skojiga punchlines och det faktum att hon mixar r&b och hård drill-rap. Hon har allt. Hur sjukt är det inte att hon spelar in all musik hon gör tillsammans med sin pappa? Kan fortfarande inte smälta det, hennes pappa är liksom hennes typ ljudkille/mixningssnubbe. Så märkligt men ändå så jävla kul.

Tink har nu släppt en video till Dirty Slang, den i särsklass starkaste låten från hennes senaste mixtape Winter’s Diary 2 som släpptes för några veckor sedan. Har ni inte redan lyssnat på tapet är det hög tid att ladda ner det nu!!

PS. Om allt går vägen och jag har god karma eller whatever på min sida så kommer jag nästa vecka prata i telefon med Tink!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det gör mig så nervös att jag vill typ gråta och kräkas samtidigt. Men det går nog bra *torkar tårar och spya från tangentbordet*

3 kommentarer | “S: TINK JAG ÄLSKAR DIG”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. dordle game skriver:

    That’s a really nice and helpful piece of information. I’m glad that you just told us about this helpful information. Please keep us updated like this. Thank you for your help.

  2. safetoto1111 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 온라인카지노.COM

  3. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg