H: Nytt från Norge

12:29 18 Mar 2014

 

Erfarna VBDFR-lyssnare/läsare vet att jag lyssnar på norsk musik ibland. Vi har ju t ex spelat in ett helt avsnitt med Arif aka Phil T Rich, och jag är fortfarande galen i Store Ps skiva Regnmannen från tidigare i år (framför allt rnb-rap-hitten jag tidigare bloggat om: vikje være i din verden). Nu råkade jag se Arifs svenska manager Ali Baws pusha ut en (för mig) ny artist från deras gäng Baws Gang: Sam Baws. Produktionen på Panccamo är the shit och jag tycker Sam låter asfet, lite som Arif lät när han fortarande hette Phil T Rich och etsade sig fast i mitt medvetande som Norges Asap Rocky med #FÆRDIIH nån gång under 2012.

En annan likhet mellan sångerna, som jag antagligen bara märker pga svensk, är att de använder ordet moraknuller. Kolla på den sprillans nya Panccaamo längst upp och kolla på den äldre #FÆRDIIH här nedan.

 

 

Av: Hugo

En kommentar | “H: Nytt från Norge”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG