H: På tisdag kommer nya Kevin Gates

2:10 14 Mar 2014

 

Kevin Gates har läckt ännu en sång från sitt kommande tape By Any Means, ute 18 mars. Eventuellt kommer vi prata om denna dänga Arm & Hammer på måndag när vi spelar in pod i Radio Skanstull igen, så då får ni hela VBDFRs intryck. Tills dess vill jag säga dessa få meingar, även en generisk* Kevin Gates-sång är så extremt fet. Detta låter mer som hans gästspel på JT The Bigga Figgas skivor förra året. Ni har inte hört? Det är lugnt, Kevin anande nog det och gav JT helt okay verser och refrängen men kanske inte den där skiten som fått hela världen (jag och kanske Sanna) att känna som att vi faller sönder och flyter iväg i en vindpust av känslor.

Skillnaden till tidigare är att denna sång, likt hans gästspel på JTs skiva, låter lite mer Atlanta än Baton Rouge. Jag hoppas få höra lite mer Baton Rouge på skivan, men så länge hans röst är med så är jag antagligen nöjd.

Av: Hugo

*(säger en ens så på svenska, förlåt för låneord)

En kommentar | “H: På tisdag kommer nya Kevin Gates”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp