H: Sage karriärstrappa, Trappsteg 10:

10:56 28 Mar 2014

 

Jag började skriva om att denna skiva fanns för säkert 2 dygn sedan, men precis som vanligt drabbades VBDFRS datapark av allvarliga problem och hela inlägget om Sage The Geminis tionde trappsteg på Sage karriärstrappa raderades vid webbläsarens krash.

Fy fan för VBDFRS datapark.

EJ Fy fan för Sage The Geminis debutalbum Remember Me.

Trogna lyssnare och läsare vet ju så klart att jag är ett stort fan av Sage The Gemini och hans rapgäng Halmstad Bollklubb aka HBK aka HBK Gang. Ni kanske till och med minns varenda ett av Sages trappsteg i hans karriärstrappa, från födsel via Bayonnaise-bevakning och Vine-succé tlll dubbelhits på topplistorna och det Kanada-relaterade nionde trappsteget. Denna vecka är hursomhelst Trappsteg 10 här: Sage The Gemini har släppts sitt debutalbum och det är jättebra.

Produktionen är toppen. Det mesta är gjort av hans husproducenter The Invasion (Iamsu, P-Lo, Chief och Kuya) och de mesta av gästerna kommer från HBK. Det var praktiskt för Sage att ha västkustens kanske mest intressanta producenter och musiker i hemmalaget när han skulle skapa ett album tror jag. För det är alltså min åsikt. De är så bra. Som jag skrivit om tidigare: P-Lo är ett geni.

Nu håller jag inte tillbaka just nu om ni undrar, kanske låter det som att det är det bästa albumet någonsin såsom jag beskriver det? Det är det inte, jag är väldigt lättad över att det är SÅ PASS bra bara. Jag kommer inte att vara exakt lika exalterad i sommar typ, men det beror också på att hans bästa sånger Red Nose och Gas Pedal är så pass gamla att jag redan har hört dem hundratusen gånger ca. Båda tillhör de kanske tio sånger VBDFR har spelat mest när vi var DJs de senate åren t ex.

Kanske kommer Bad Girl och Don’t You bli nya favoriter. College Drop är redan en favorit sedan den kom i julas.

Ni kan lyssna på albumet på lite olika streamtjänster såsom den nedan här och det finns på iTunes såklart.

 

 

Här är en gif på barn som dansar till Sage musik:

 

Så här ser han ut:

 

Av: Hugo

En kommentar | “H: Sage karriärstrappa, Trappsteg 10:”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg