S: ALLT YOUNG THUG RÖR VID BLIR TILL GULD + VIKTEN AV KÄLLKRITIK

12:53 21 Mar 2014

thuggathugga.jpg

Young Thug. Min relation till Young Thug har förändrats drastiskt de senaste månaderna. Jag har gått från lagom intresserad till besatt kan man säga. Jag har blivit så besatt av Young Thug att jag glömt allt vad källkritik heter. Igår fick en forumtråd och en tre år gammal intervju med Young Thug mig att tro att Thug hade 11 barn. Jag trodde det i cirka 5-10 minuter, kollade på intervjun igen, läste lite mer i forumtråden och insåg att Thug har 11 syskon, inte barn. Jag vill ändå fortfarande tro att Thug har 11 barn, och i ärlighetens namn vill jag ha 11 barn med honom. Ni fattar att min relation till Young Thug e påväg att spåra. Hjälp mig.

Vi är just nu inne i en fas där praktiskt taget allt Young Thug snuddar vid blir till guld. Jag älskar det, men är samtidigt livrädd för att det ska ta slut. Hursomhelst tänkte jag fira denna fas genom att dela med mig av en ny YT-favvo som kom häromdagen.

DETTA ÄR SÅ BRA!!! Jag har ingen aning om vem Yakki Divioshi är förutom att han gästat en av Lil’ Silks tyngsta låtar, men jag vill definitivt höra mer från honom.

(Undra vad en vers från Young Thug kostar just nu????)

Igår kom även ytterligare en preview av Young Thugs kommande singel Eww Eww Eww som jag varit besatt av sedan jag såg det här klippet där den premiärspelas på radio i Atlanta. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket efter en låt som jag längtar efter denna.

MEN för att hälla lite smolk i min glädjebägare (lol säger man så? va betyder d ens? aja whatever xoxo) så ryktas det om att den färdiga versionen av Eww Eww Eww också kommer ha Drake som featuringartist. Detta är för jobbigt för mig att hantera. Alltså, jag är ju inte förvånad eftersom allt nu tyder på att Thug är signad till Young Money, och det är heller ingen hemlighet att Drake är ett Thug-fan, till exempel var det Drake som övertygade Nicki om att hon skulle lägga en vers på Danny Glover, men MÅSTE DET BETYDA ATT HAN SKA VA MED PÅ LÅTEN? Jag vet verkligen inte vad jag ska tycka… jag tror Drake genuint uppskattar bra musik (lol va fan vet jag om det egentligen men aja jag kör här) men jag tycker hans beteende mer och mer börjar likna Kanyes berömda vampyrism. På tal om Kanye och hans vampyrtendenser så har tydligen Thug varit i studion med Kanye också och spelat in en låt eller två. Det finns ju alltid en risk när etablerade artister samarbetar med de nyaste och mest spännande talangerna. Motivet känns alltid lite tudelat, det handlar både om musik men också nästan alltid om att lite coolhet och avantgardeism ska rub off på den som e gammal i gamet. Jag tror dock att ThuggerThugger kommer klara av att behålla och utveckla sin kreativitet för sig själv, och kunna ge bort små portioner av den till rapvärldens alla blodtörstiga vampyrer. Jag hoppas det i alla fall.

EWW EWW EWW.

5 kommentarer | “S: ALLT YOUNG THUG RÖR VID BLIR TILL GULD + VIKTEN AV KÄLLKRITIK”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. axel skriver:

  stoner!

 2. anna skriver:

  rijbewijs-kopens
  Koop binnen enkele dagen een authentiek en geregistreerd rijbewijs,
  geregistreerd bij de gewenste database en community zonder het praktische
  of om het theoretische gedeelte van de examens af te ronden.

 3. anna skriver:

  fhrerscheinfabrik
  Kaufen Sie innerhalb weniger Tage einen authentischen und registrierten Führerschein,
  ohne den praktischen bzw.theoretischen Teil der Prüfungen bei der gewünschten
  Datenbank und Community angemeldet zu haben.

 4. SafeToto skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
  ->-> 토토사이트 .COM

 5. 토토사이트 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 토토사이트.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp