H: Denna sång handlar alltså inte om rimming???

3:02 1 Apr 2014

Mannen jag tryckte play på den här sången för jag trodde det skulle vara den första Sage The Gemini-sången som handlade om sex eller nåt sexigt. Pga den heter Kiss It. 

Kool John är ju annars snuskgubben i gänget, han är ju den enda i HBK som fått mig att skriva något i nivå med ”jag trodde ett tag att Kool John skulle ta fram kuken på riktigt i den där soffan” när jag bloggade på min gamla blogg. Sage har ju påståt att hans twerk-hit Red Nose i själva verket handlar om hans hund med en röd mule. Han är ju skitsnäll och fast att han brukar göra musik med snuskrappare som Kool John och Mr Eat It First aka Smoovie Baby så rappar han sällan själv om sex.

Alltså jag hinner inte reda ut det här nu, jag har en för kort rast. DEV jag gillar dig sen du innan du släppte Bass Down Low pga du är en bukt-artist osv och har Cyrano-produktioner, men du kan ju inte släppa en sång som heter Kiss It 2014 med en rappare med en refärng med upprepade kiss my ass och inte vara övertydlig med om du menar det gamla goa uttrycket med innebörd ca dra åt fanders eller om du är ute och gör en snusksång nu. Såvida du inte vill att jävla bloggar jorden runt ska bli förvirrade alltså.

Bakgrund: (1) kvinnliga rappare har i hundra år rappat om att bli slickade i röven och (2) de senaste året kanske har även manliga rappare allt oftare börjat rappa om att de kanske gör det ibland. Fråga snuskbloggen. Detta innebär att (3) förväntningarna på sånger med rappare från 2014 som heter Kiss It ska handla aldra minst om oralsex, kanske om andra saker.

Så nu har vi den här förvirrande sången med en text jag inte hinner analysera mer än detta:

A. Devs refräng är värsta Disney-refrängen, hon låter som Lily Allen typ. Låter väldigt barntillåtet. Hon säger dock raden:

I rather you kiss my ass följt av kiss it kiss it

B. Sage The Geminis vers börjar så här:

öhhh, I enter, through the exit

Är det här några jävla eat the cake anne mae hemliga budskap med sexuell underton eller är det en helt vanligt barntillåten sång? Ska vi lite på bevis A eller bevis B? Nu måste jag jobba lite.

 

 

Av: Hugo

4 kommentarer | “H: Denna sång handlar alltså inte om rimming???”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 온라인카지노 .COM

  2. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노사이트 .COM

  3. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트 .COM

  4. SafeToto29 skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 토토사이트

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG