H: Mer RNB på DJ Mustard beats!

3:00 14 Jan 2014

 

DJ Mustard har lyssnat på VBDFR, eller på sig själv vem vet. Oavsett vem han lyssnat på så är jag jätteglad över att han gör så mycket musik med sångare nu för tiden. Första gången jag hörde Tinashe sjöng hon helt okay på Bobby Brackins Cake från 2011. Sedan dess har jag helt glömt att hon fanns, tills nån gång i höstas när jag tittade på en Jack Thriller-intervju där Bobby Brackins avslöjade att han jobbade med att skriva massa musik åt sig själv och andra. Jag trodde mest han hängde på nattklubbar i sina skinny jeans i LA rappade lite när han kände för det. I intervjun sa han hursomhelst att han precis skrivit en sång med Tinashe och Schoolboy Q och att den skulle bli awesome. Jag gissar att de är den här sången här under, för den är awesome och den är med Tinashe och Schoolboy Q.  

 

 

Bonus! Här är nedan är sången som gjorde så att jag fick upp öronen för Bobby Brackins för massa år sedan. Han hade dreads och han hade precis blivit för framgångsrik för sin based-grupp Go Dav, eller han verkade ha flytttat till LA från bukten i alla fall. Det lät så på hans musik hursomhelst, väldigt mycket av detta glada LA-party-nattklubbssound som ni hört en del av här på bloggen de senaste dagarna. Dagens throwback! Young Bob är iklädd normala jeans och sjunger om smala jeans:

 

Av: Hugo

En kommentar | “H: Mer RNB på DJ Mustard beats!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg