H: OTG jag frustar med er OUCH

11:32 25 Apr 2014

 

Jag har haft ett öga på Josh Gates sen han släppte Talk A Lil Shit (som vi spelade i podden en gång) med Kevin Gates under slutet av 2011. Det var en av de första Kevin Gates-sångerna från efter att han kommit ut ur finkan några månader tidigare som var en faktisk ny sång, och inte bara en nyinspelning av hits från 2008-2009. Så jag var peppad på den, försöker jag säga. Tyvärr tycker jag inte att Josh Gates nånsin blev bättre än på det beatet och min efterfrågan på nya Louisiana-rappare på Baton Rouge-låtande beats har täcks rätt väl sedan dess.

Trots att jag inte förväntar mig guld av Josh Gates har jag haft denna sång Trap Bounce under uppsyns sen den kom för några veckor sedan. Med under uppsyn menar jag att jag favoritade DJ Ya Boy Earls tweet till OTG (Open The Gates) nya tape (presenterat av Earl) men ej lyssnat ännu. Nu lyssnade jag och det är jag glad för.

 

Sånt mysigt vanlit Baton Rouge-beat med starka influenser av Atlanta. Lil Lody hade kunnat gjort denna typ. Helt rimlig bruksrap och jag börjar långsamt röra mig med musiken, och lagom till att Josh Gates börjar rappar typ halvvägs är jag helt med på detta. När de börjar frusta över beatet frustar jag med. Är detta sån bruksrap du snackade om att du gillar just nu Sanna (i avsnitt 61 av vår pod som kom idag). 

Detta är på inget sätt fantastiskt, men asså jag älskar det just nu denna minut och i eftermiddag kommer jag leta upp tapet i livemixtpaes-appen pga detta. Även att Kevin Gates är med på några sånger. Ni kan ju streama det direkt är istället om ni så vill:
 

 

Av: Hugo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg