S: ♥KEKE PALMER♥

5:40 24 Apr 2014

keke.jpg

Jag har älskat Keke Palmer sen hon släppte sitt debutalbum So Uncool 2007. Då var Keke fjorton (14!!!!!!!!!!!) år gammal, förlåt men hur sjukt e inte det? Älskar barnstjärnor men hjälp va läskigt det kan va också. Kekes debut bjöd på extremt välproducerad, poppig och hittig tonårsrnb och bäst på skivan var helt klart låten The Game Song.

The Game Song handlar alltså om hur en trettonårig Keke blir dissad av sin kille som hellre vill spela TV-spel än va med henne. SÅ GULLIGT. Älskade dock låten lite mer när jag todde att refrängen gick ”that’s why I, I hate men, that’s why I, I hate men” men hon sjunger alltså ”Madden”, inte ”men”. Ahwell.

Keke har sedan debuten släppt lite mixtapes och skådespelat en massa, senast spelade hon till exempel Chilli i filmen om TLC, som är obligatorisk tittning för alla som missat den.

Nu har Keke, som idag är 20 år gammal, landat ett gig på BET där hon ska hosta en egen talkshow, vilket gör henne till den yngsta personen EVER att få en egen talkshow. Så fett.

Keke jobbar också på ny musik, och ska släppa ett helt album producerat av ingen mindre än Bangladesh. Kan bli hur bra som helst. Det första smakprovet visar att hon är ganska trogen sitt sound, det är glatt, det är gulligt, det är fortfarande ganska barntillåtet och jag älskar det. Det finns alltid en plats i mitt hjärta för gullig tonårsrnb.

En kommentar | “S: ♥KEKE PALMER♥”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emelie skriver:

    Kul att jag 23 år gammal kan relatera sååå mycket till the game song… thats why i hate dark souls…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp