S: BENZ FRIENDZ

9:30 18 Apr 2014

future-andre-3000.jpg

Future släpper sitt andra album Honest om några dagar, men sedan ett par dagar tillbaka har man kunnat streama albumet på internet. Förvirring har uppstått eftersom streamalbumet först saknade några låtar, och andra  var bara snippets. Jag fuckar inte med snippets så jag har undvikit streamen, eller okej… jag ”Sanna-lyssnade” lite som Petter417 skulle sagt. Sanna-lyssna = lyssna på ca 4-8 sekunder av varje låt. En låt som först saknades på streamen av Honest var Benz Friendz (Watchutola) som gästas av André 3000. Jag älskar André, han kanske till och med är min favoritrappare någonsin. Jag HATAR att göra sånna listor, men det är också något med hur André är så sparsam med gästverser (för att inte tala om egen musik) nuförtiden som gör att varenda inhopp han gör känns så JÄÄÄVLA rare. Att jag ska få se honom live i år? Kan knappt fatta det.

Anyway, Benz Friendz är en sviiiiiiiinbra låt, känns som Future och André verkligen hittade varandra där i studion och skapade lite magi, lagom throwback, lagom klassiskt, ändå modernt och väldigt Atlanta.

Vill man gräva ner sig lite i André 3000s gästverser kan man ju kolla in det här mixtapet som samlar någa av mina absoluta favoriter. Tyvärr saknas en av de verser jag gillar allra allra mest, nämligen denna från typ 2007:

ALLTSÅ SÅ PERFEKT. Jag orkar inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp