S: Äntligen är den här!

9:23 21 Apr 2014

ewewew.jpg

Låten jag väntat på i evigheter är äntligen här! Jag har obsessat över Young Thugs Eww sedan jag såg YouTube-klippet där Thug premiärar låten på en av Atlantas radiokanaler. Den här låten är så perfekt att jag inte finner ord. Ryktet säger fortfarande att Drake ska vara med på den slutgiltiga versionen och ni kan ju gissa vad jag känner inför det (ledtråd: 0 positiva känslor). Den version som nu finns ute kommer med lite random tags, men helt ärligt, jag tar hellre lite störiga dj-drops än en Drake-vers. Yup, jag drack ett stort glas haterade till frukost idag.

Jag antar att ni inte missat att Young Thugs samarbetsmixtape med Gucci Mane släpptes igår? LYSSNA PÅ DET!!! Det är lite ojämnt, och helt ärligt var det inga av de låtar jag inte hört innan som verkligen fångade mig, men jag tror kanske tapet kommer växa. Mixtapet hittar ni såklart på DatPiff! Nu väntar jag otåligt på att Young Thugs mixtape med Yakki Divioshi ska släppas, det har stått ”Coming Sonn” på DatPiff i över en vecka nu…. Jag lyssnar på den här låten typ oavbrutet, älskar den hetsiga och stökiga produktionen.

En kommentar | “S: Äntligen är den här!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. s skriver:

    men jag undrar en grej, tycker inte ni också att ”bricks” är sjukt bra på thuggamanelaflare?? den kom väl ett tag innan tapet släpptes, kanske därav ingen uppståndelse nu, men har inte hört nån entusiasm över den tidigare heller? xo :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp