H: Or Nah fast med Kehlani

8:55 27 Maj 2014

 

Jag gillade verkligen Kehlanis röst förra gången jag lyssnade på henne så jag försökte kolla upp vad hon mer gjort. Sicken besviklese, hon pushar ju sin månadsgamla Soundcloud-hit F.W.U. massa och det är helt orimligt för mig att hantera att höra för det är nån Bruno Mars-type of beat-situation.

Är det så att jag tycker det låter som ett Bruno Mars-type of beat för att Kehlani är ett hawaiianskt namn eller är det så att det verkligen låter som ett Bruno Mars-type of beat för att det är sånt producenterna skickar henne? Vem är det som behöver tänka över sina fördomar om artister med hawaiianska namn?

Hursomhelst, eftersom Kehlani har en tung röst och är en tonåring från Oakland så hade jag inga problem med att trycka på play när jag såg att hon gjort en Or Nah-variant med Tia NoMore. En ännu större anledning till att trycka på play är så klart att hon jobbar massa med Bobby Brackins, ni vet han rapparen med extremt go röst som skrivit t ex Tinashe2 On, Ray JI Hit It First och ZendayaMy Baby. Jag älskar Bobby Brackins pga hans röst har varit med mig under nätsan hela min 20-nånting-ålder + detta jobb han gör som hitskrivare.

Jag tryckte på play. Detta gillar jag. Den är ju kanske inte bättre än Ty$ orginal men den är ju precis så pass gammal att den hamnar i det musiksångernas svarta hål (ganska nyligen sönderspelad och några veckor för ung för att kunna bli nostalgisk över). Ti NoMore är också tung btw. Ha det bra. Lyssna själva redan idag:
 

 

Av: Hugo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg