S: Mila J + Ty Dolla + DJ Mustard

9:58 28 Aug 2014

mila-j-my-main.jpg

Senast igår önskade jag mig att DJ Mustard bara skulle göra R&B framöver, och redan nu serveras lite Mustard-producerad helt perfekt R&B. Mila J har jag dyrkat sen typ tidigt 00-tal och jag är överlycklig att det går bra för henne nu. My Main är andra singeln från hennes kommande album, och gästas av Ty Dolla. Detta är så perfekt och bra R&B att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med mig själv, att den dessutom är en kärlekslåt till Milas bästa tjejkompis får mitt hjärta att smälta. Önskar överhuvudtaget mer musik om kvinnlig vänskap, för det finns inget vackrare. Från början skulle Iggy Azalea gästa låten, och även om jag är glad att slippa lyssna på henne, så hade jag hellre sett en kvinnlig rappare som gäst på denna framför Ty, även om jag såklart älskar Ty supermycket. Men ärligt, är det inte lite weird att han kommer in på låten och snackar om hur hans main chick stannade med honom trots att han va otrogen??

Videon fick mig typ att börja gråta, SÅÅÅÅ fin!!! Längtar extremt mycket efter Milas album nu!

PS. DÖÖÖR för Milas lilla ”ungh”-ljud som hon gör hela tiden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg