H: Baton Rouge-uppdatering

8:00 28 Aug 2014

skarmavbild_2014-08-27_kl._22.58.00.png

 

Det var några månader sen jag kollade upp youtubes från en av mina favorit-rapstäder Baton Rouge. Världens bästa sound, känner jag ibland.

Som ni säkert vet pga läser denna bloggen alternativt inte levt under en sten så är Boosie ute ur finkan sen ett tag och har släppt en hel del fantastisk rap. Kanske har ni inte ens missat hans fantastiska sång Crazy som kom för typ en månad sen. Asså Boosie Badazz så som vi längat.  Eftersom Boosie är en världskändis och många av er antagligen hört den sången och sett den videon så lägger jag den underst här. Men alltså, lyssna om ni inte har gjort det.

Om Boosie är den kändaste artist vars video är inbäddad i denna bloggpost så är nog Lil Feet den okändaste. Strax mittemellan Boosie och Lil Feet hamnar Red och She Money aka Passion från Double Trouble, som ju trots allt har bloggats om en del i Sverige (på denna blogg) och därmed är en internationellt känd artist. Lil Feet är nog inte känd alls, men hon har gjort en jävligt go sång med en fet video. 

Lil Feet är på sin Paradise Hotel-skit här med N*gga Trippin, rappar om sin interna rangordning av killarna hon ligger med. Vem är första-killen och vem är sido-projektet? Båda är med på bilden här nedan och vill ni veta vem som är vem måste ni kolla helt enkelt.

 

skarmavbild_2014-08-27_kl._23.18.26.png

 

Red från Double Trouble, som vi skrivit om förut massa, har ju också en video till sången The Truth som jag inte hört förut. Här dissar hon tyvärr Passion aka She Money, alltså de andra halvan av Double Trouble. RIP Double Trouble då antar jag. Så det feta är att jag tycker att Red låter fetare än vad hon gjorde för nåt år sen, då var Passion typ 80% av vad jag gillade med Double Trouble men nu är jag fan redo att höra ett Red solo-tape.

UPPDATERING!

Upptäckte att She Money svarat med en egen video nu, så båda är på rad här nedan. Fett synd att de beefar när de lät så feta tillsammans, och fortfarande är extremt feta var för sig.
 

 

Så Boosie-sången nedan. Denna låtar precis som de andra sångerna här ovan extremt Baton Rouge = extremt bra.

/hugo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG