Kommer vi dansa till Sauce Walkas flow i sommar?

3:50 25 Jan 2015

 

Massvis av talangfulla tänkare (som nästan definitivt hade kunnat förbättra världen om de engagerade sig i typ vad som helst annat än detta) på massvis av olika ställen har noterat och påpekat att världsstjärnan Drake har för vana att co-signa unga talangfulla musiker som har hittat på något unikt och spännande sound. Är det en välsingelse eller en förbannelse?

Alla okända artister blir ju jättekända när Drake plockar upp dom! Men nån i Migos stall påstod att Migos hade klarat sig bättre utan en Drake-vers på Versace. Nån jävla tänkare sa att Drake bara hoppade på Versace för att kunna använda Quavos flow (uppfunnet av Offset) utan att det skulle va att sno liksom. Samma med Tuesday-remixen, Drake ville kunna sjunga som Makonnen utan att han skulle anklagas för härmning. Som när han härmade bay area på The Motto och vägde upp det genom att nämna Mac Dre i refrängen. 

Stämmer det att Drake vinner (genom att få en hit antar jag) och artisterna han co-signar förlorar? Precis som med ursprunget av begreppen p-funk/punk (är p-funk en förkortning av punk-funk eller är punk en förkortning av p-funk?) är det nog ingen som egentligen vet svaret längre.

Det kanske inte ens finns ett enda svar!

 

avsnitt_81.jpg

 

Nu har de här jävla tänkarna satt det här jävla händelseförloppet i skallen på mig i alla fall så lika bra att testa det på Sauce Walka-flowet. Vi som går runt på stan med en barnvagn med ett sovande barn och ropar med i adliben SAUCE lite för högt för att det ska va riktigt säkert att ungen inte vaknar när vi lyssnar på från Sauce Twinz och Sauce-rörelsen som Sauce Walka, Sancho Saucy, Rodji Diego, Sosamann osv. Nu blev meningen lite för lång så jag satte punkt, men vi i det gänget iaf vi har ju noterat att det ska komma en Drake-remix på Sauce Walkas 2 Legited 2 Quited (vars video ni hör längst upp i inlägget).

 

 

Perfekt tillfälle att testa tänkar-jävlarnas tänkade alltså. Så när remixen kommer får vi se helt enkelt:

1. Använder Drake sig av Sauce Walkas flow?
2. Kommer vi vid nåt tillfälle i sommar dansa till nån ny sång där Drake använder detta flow?

Förutom throwback-dängan Flava In Ya Ear så är Sauce Walka enormt bra på t ex SosamannDid A Whole Lot som ni ser nedan.

/hugo

 

 

Här gör Sauce-gänget och nån journo sin signatur-pose:

 

skarmavbild_2015-01-25_kl._15.52.38.png

3 kommentarer | “Kommer vi dansa till Sauce Walkas flow i sommar?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. fnaf skriver:

    The content of your article is very interested, I am very impressed with your article. I hope to receive more great posts to share with us.
    vin lookup

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG