Hur lär man sig dansa ens

7:58 17 Aug 2015

skarmavbild_2015-08-17_kl._20.38.36.png

Chockad om nån minns detta men redan i mitt första blogginlägg här på NG lovade jag att prata om alla danser från Dallas i kommande inlägg. Vid det här laget vet ni kanske att det enda VBDFR lovar som går att lita på är att vi ska leverera lite för långa podcast-avsnitt med mediokra (G) till okay (VG) resonemang och teser om väldigt bra (MVG) musik.

Hursom, jag kan väl dansa okay och med det menar jag att det ser för jävligt ut men jag är oftast inte sämst iaf. Men jag känner mig verkligen inte bekväm såvida det inte är ett sjukt packat dansgolv där ingen egentligen ser. T ex i lördags när jag var på en fest och några i en soffa satt och tittade på det lilla dansgolvet där jag var närmst i syn. Då levde jag inte ut direkt.

Hur blir man då bekväm till musiken? Startar tidigt? Ett komma fem år är inte för sent va? För så gammal är min son och han börjar dagis imorn och det är vardag nu så nu har jag tänkt att jag ska ge honom chansen att bli åtminstone 5% lika bekväm som Treal Lee Prince Rick är till sin musik. Blir danskurs.

Det är två rappare från vad jag (som inte vet nåt egentligen) uppfattat som dansens huvudstad: Dallas. De har valt att göra extremt dansvänlig och hittig rap och i videon nedan är de fantastiska (video via). Prince Rick är din favoritstilikons stilikon i den här videon. Den tröjan den swagen asså.

/Hugo

2 kommentarer | “Hur lär man sig dansa ens”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. SafeToto skriver:

    It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game
    ->-> 카지노검증업체 .COM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg